Till stora kartan
Köran Sallgren
 E-post till Knatte Knäpp

Balgukjells brevbärare är Köran Sallgren, också kallad "Post-köra(r)n". Han fick överta också Fonissa Skogs jobb när hon skolade om sig till telefonissa. Det är mycket brev, paket och avier "Post-köra(r)n" transporterar runt med postbil eller postcykel. Nu när det närmar sig jul har Fonissa lovat att hjälpa till med julkorten.

Om någon kan sägas vara musikalisk i Balgukjell, då är det Köran. Om Köran körat vet jag inte men han är mästare på de flesta instrument som t ex gitarr och piano.
Det är av  smålandsfödda Köran barnen ärvt sina musikaliska talanger. Gitarren är instrument nr 1. Han är ägare till inte mindre än 4 olika sådana.

Datorn upptar också stor del av hans intresse. Att utvecklas och lära sig nya saker är viktigt. Ja, att lära sig förstå hur datorn fungerar och vad man kan göra med den det är mycket intressant. Har en egen hemsida med cliparts bilder och bakgrunder på http://user.tninet.se/~rak033c/Cliparts.htm

Ja,och tack vare  sina framgångar inom detta område har han sedan ett år tillbaka lämnat brevbäringen på posten. Så numera är han tillsammans med en kollega ansvariga för Adresserings- och kuverteringsenheten i södra Sverige. Där det ju krävs datorvana.

Andra intressen är familjen, mycket tid lägger han på att hjälpa barnen med sina skolarbeten. Hem och trädgård ägnar han också periodvis stort intresse.

Aktuell krönika
Familjen Sallgren