Till stora kartan
Maik(ea) Sallgren
 E-post till Knatte Knäpp

Maikea kallas nästan aldrig Maikea och att nämna Maikea tre gånger i samma mening har nog aldrig tidigare inträffat. Nej, det blir nästan alltid Maik.

Säljer tyger och andra textiler i en rikskänd möbelaffär sedan 10 år tillbaka, dit bl a Harplings Möblemang levererar sina trädgårdsmöbler. Trivs mycket bra där!

Tillsammans med sin make Köran och de tre barnen bor hon på slätten i ett litet mysigt hus i förorten Södra Söderup, som om det inte skulle framgå av namnet, ligger söder om Balgukjell.

"Är den i familjen som håller i alla trådarna.....Ja, de kallar mig chefen här hemma. Hm?! Men att planera och organisera brukar oftast falla på kvinnans lott. Så även här då det varit jag som varit hemma mest under barnens uppväxt.
Dock är jag lyhörd och har stort tålamod, men kan också vara väldigt envis.

Mina intressen förutom hem och familj är att läsa, skriva brev/mail, träffa vänner, resa utomlands, fotografera (Red:s anmärkning: Maik är en duktig fotograf. En användbar ovana hon ärvt av sin far.), äta och dricka gott gör jag också gärna.
Vilket medför att man ständigt måste kämpa med överflöds kilona. Är en riktig nattuggla som har svårt att komma i säng i tid om kvällarna. Längtar nu väldigt mycket efter charterresan till Kreta i mitten av maj. Där vi f. ö. ska fira min 40-års dag."


 

Aktuell krönika
Familjen Sallgren