Till stora kartan
Storatan Sallgren
 E-post till Knatte Knäpp

Ende sonen i familjen är Storatan, tillika den äldste. Han är musikalisk liksom sin far. Flöjt  spelade han alldeles utmärkt redan vid unga år. Tror nästan han skulle ha kunnat lura eventuella möss och råttor ut i sundet med den.

Numera spelar han mest piano. Han går en gång i veckan och får lektioner .... är inne på 8:e året nu. Ja, och då är det klassiska stycken mest.... eller någon vacker julvisa etc. Men innerst inne är han hårdrockare. Han har nyligen bytt klädstil: Har färgat håret svart, klär sig i svart, och bär en del krimskrams i form av kedjor, halsband o ringar etc. Storatan och ett par andra killar drömmer om att starta ett band, men de har inte lyckats hitta någon lokal ännu.

Storatan gillar att spela schack och pingis. Längtar också efter att få ta sitt körkort till hösten. Har övningskört med pappa Köran nu i drygt ett år och tycker det är kul att köra bil.

Ett av alla de många positiva omdömena om Storatan från mamma Maik(ea): "Han är en diplomatisk, snäll, mjuk o kramgo kille. Snällare grabb får man leta efter. Han står för vad han tycker och har ett självförtroende som heter duga. Han går 2:a året på Naturvetenskap med inriktning Matte/ Data och trivs bra där. Finfina betyg visar han oss ständigt."
Säkert håller flickvännen Pernilla med om allt detta. Hon delar f ö hans musikintresse, spelar själv gitarr och komponerar egna låtar.

När möjlighet gives följer Storatan också sitt favoritlags fotbollsmatcher. Eftersom han spelar piano på svart-vita tangenter, spelar det mest svart-vita av alla spel, schack, och för det mesta är klädd i svart, kunde man ju nästan tro att laget i hans hjärta är Landskrona BOIS, Newcastle eller något annat svart-vitt-randigt, men hans fotbollssjäl är faktiskt lika ljusblå som denna sidan.

Aktuell krönika
Familjen Sallgren