Till stora kartan
Sulky Snickesson
 E-post till Knatte Knäpp

 
Sulky är Snicke Nååls son. På en plats i utkanten av Balgukjell som heter Hästås, med postlåda och allt, bor han med sina båda söner och ett stall möjligen fyllt av någon hyfsad travare. Hästar, toto, trav, bongar och vinnarhålet är Sulkys stora intresse. Hade han inte varit människa är det inte omöjligt att han fötts som häst och travat fram i livet framför en sulky.
Hos Lappe Trippson lämnar han in sina travtips, åtminstone till V64:an på onsdagar och V75 på lördagar. En och annan Dagens dubbel slinker väl med dessutom. Med sitt gedigna travkunnande har det nog blivit lite klirr i kassan ibland hos Sulky.
En länk till ATG finns till höger att klicka på.
Med sådan kärlek till hästar, är det väl föga troligt att Sulky äter hamburgare, för att vara på den säkra sidan. Däremot plockar han på våren gärna en bukett hästhovar och det skulle inte förvåna om han har en hästsko i bakfickan när besöker Balgutravet.
Ett stalltips är att Sulky snarare travar än galopperar när han tar sig fram. Han felar alltså inte. Det får Trappa Trippson och folkmusiker hålla på med.

Aktuell krönika
Familjen Snickesson (i Hästås)